Credits
#
456
#
456

Reconstruction of the glass workshop and Vrazov square

By refurbishing the old glass workshop and Vrazov square, a central but long-neglected part of the town can be revitalized. The reconstruction builds upon the existing activities of the civilian community, expanding its tight space and infrastructure.

Our proposal is focusing on these common spaces, to create an adequate architectural background for these activities.


Architect

Tamás Fialovszky, Gergely Kenéz, Luca Mudry

Interiour Designer
3D Artist
Landscape Architect
Function

Cultural center

Public square

Competition

open competition - mention

Year
2019
Location

Ptuj, Slovenia

Client
Photography
Awards
Publications
Function

Cultural center

Public square

Competition

open competition - mention

Year
2019
Location

Ptuj, Slovenia

Client
Photography
Awards
Publications
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
No items found.