Credits
#
458
#
458

Kindergarten in Prague

Our intention was to place the kindergarten as far from the streets as possible, create a protected playground and protect the existing trees.

We built the composition of blocks, each containing a group room and the connecting utilities. The blocks are organized around the central common area.

Architect

Zsolt Félix, György Hellenpárt, Máté Pálfy, Katalin Varga

Interiour Designer
3D Artist
Landscape Architect

Dániel Takács

Function

Kindergarten

Competition

open competition

Year
2019
Location

Prague, Czech Republic

Client
Photography
Awards
Publications
Function

Kindergarten

Competition

open competition

Year
2019
Location

Prague, Czech Republic

Client
Photography
Awards
Publications
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
No items found.