Credits
#
390
#
390

Family home in Jászberény

The concept of the building was determined by its location on the plot. The size of the program prompted us to create more blocks. We separated the functions, which were placed in separate building blocks. The blocks are connected by a glass corridor that runs through the full length of the house.

The scale of each block depends on the functions placed in them, the sleeping area is the only one that has two floors. We designed green roofs since we can see them from the top floor of the block in the middle.

Architect

Zsolt Félix, Bálint Gulyás

Interiour Designer
3D Artist
Landscape Architect

Dániel Kontra

Function

Family house

Competition
Year
2017
Location

Jászberény, Hungary

Client
Photography
Awards
Publications
Function

Family house

Competition
Year
2017
Location

Jászberény, Hungary

Client
Photography
Awards
Publications
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
No items found.