Credits
#
405
#
405

Beach reconstruction in Balatonfenyves

The main part of the beach renovation is the reconstruction of the old, wooden buffets. The beach area between Vas Gereben and Száva streets is one of the main venues of the city's summer life. It is also the number one destination of the beach, the starting and ending point of nightlife and the center of everyday life of the beach. That is why it was important that by examining the area, a complex settlement proposal could be made that would serve all ages and needs at the same time, while becoming the defining icon of Balatonfenyves' renewable image.

Architect

Tamás Fialovszky, Tamás Ábrahám, Gergely Kenéz 

Interiour Designer
3D Artist
Landscape Architect

Viktor László, Máté Galambos, Barnabás Szakács

Function

Commerce
Tourism

Competition
Year
2017
Location

Balatonfenyves, Hungary

Client
Photography
Awards
Publications
Function

Commerce
Tourism

Competition
Year
2017
Location

Balatonfenyves, Hungary

Client
Photography
Awards
Publications
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
Képalá szöveg inside of a div block.
No items found.